11 Nisan 2013 Perşembe

Barbie’nin Sahil Macerası


Yaz geliyor ve herkes harika bir tatilin hayalini kuruyorken en sevilen bebeğin de yaza ayak uyduran modellerini tanıtalım dedik. 2012'nin son aylarında tasarımlarının yapıldığı Barbie Basics kıskandıran bikini ve mayo modelleriyle koleksiyon tutkunlarını bir kez daha kendilerine hayran bırakıyor. Belki de moda tasarımcılarına ilham olan bu modelleri, küçük kızlar da ellerinden bırakamayacak gibi görünüyor. Sahillerin muhteşem görünümlü Barbie’leri yedek kıyafetleri, göz alıcı görüntüleri, muhteşem saç modelleri ve güzel yüzleriyle Barbie tutkunlarını bir kez daha mutlu etmeyi başarıyorlar.

Barbie Collector Serisinin 2012 Basics modelleri arasında olan Barbie’lerden biri, tek omuzlu, omuz ayrıntısının birleşen yerinde altın sarısı halka olan altın küpe ve bileklik ile altın sarısı çantaya sahip olan kahverengi saçlı güzeller güzeli koleksiyon modeli.


Bir başka model olan sarı ve uzun saçları, pembe boyun askılı mayosu, pembe ayakkabıları, altın sarısı çanta, küpe ve bilekliğiyle muhteşem görünümlü Barbie koleksiyon modeli. Bu harika Barbie koleksiyonunuza eklemeniz gerekenlerden.

Oldukça modern bir görünüme sahip olan bir diğer model ise siyah küt saçlı, mavi boyundan askılı bikinili, mavi ayakkabılı ve altın sarısı çanta, küpe ve bilekliği olan Barbie. Farklı bir model benim koleksiyonumda mutlaka olmalı diyenler için mükemmel seçim.

Dikkat çekici ve göz alıcı görünümüyle bir Lady’yi çağrıştıran, turuncu tek omuz askılı bikinisi, turuncu ayakkabıları, altın sarısı küpe, bileklik ve çantasıyla uzun sarı saçlarıyla başka bir Barbie koleksiyon modeli. Tercih yaparken oldukça zorlanacaksınız.
 Koleksiyonlarına gerçek bir renk katmak isteyecekler için güzeller güzeli bir model daha. Siyahi Barbie muhteşem saçları ve hoş yüzü ile kafaları karıştıracak gibi görünüyor. Sarı boyundan askılı mayokinisi, sarı ayakkabıları, altın sarısı çanta, küpe ve bilekliğiyle oldukça farklı görünüyor.
 Son olarak da uzun kumral saçları, mor bikinisi, mor ayakkabısı ve altın sarısı çanta, küpe ve bilekliğiyle oldukça şık görünen Barbie koleksiyon modeli de koleksiyonunuza renk katacak etkileyici modellerden.
Tüm bu sahil modeli Barbie’lerin elbette ki birbirinden şık yedek plaj kıyafetlerini de edinmeniz mümkün. Kırmızı pareo, hardal sarısı çanta, kahverengi gözlük, bej rengi hoş hasır şapka, altın sarısı küpe ve çanta, güneş kremi ile Barbie’nin plajın tadını çıkaracağı moda dergileri bir arada. Ayrıca mavi ve bordo renklerin hakim olduğu hoş bir pareo, mavi ayakkabı, beyaz çanta ve hasır şapka ile altın sarısı küpelerin yanında ayrıca su şişesi ve gözlüklerle muhteşem kombine edilmiş bir takım. Moda dergileri de içinde olan bu takım tüm Barbie Bebeklere çok yakışacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder